fbpx

SkinDream beddengoed voor een koele, droge huid

Weg met nachtzweet! Geniet nu van een optimale nachtrust.

Word uitgerust en energiek wakker door het comfort van SkinDream beddengoed. SkinDream houdt uw huid  koel en droog. Het speciale textiel zorgt voor een optimale afvoer van zweet en voelt zijdezacht aan. Verwen uzelf met SkinDream!

SkinDream bestellen

Ligt u ook wakker van nachtzweet?

U bent niet alleen!

Overmatig nachtzweten kan verschillende oorzaken hebben en komt vaker voor dan u denkt. Niet alleen vrouwen in de menopauze hebben hier last van. Ook bij jongeren én bij mannen komt dit regelmatig voor. Wakker worden in een nat en klam bed maakt het moeilijk of zelfs onmogelijk om weer terug in slaap te vallen. ‘s Morgens als de wekker gaat bent u nog brak en staat u met tegenzin op. De hele dag bent u moe, met alle gevolgen van dien: werk gaat niet lekker, u bent snel geïrriteerd.

Nu is er een echte oplossing!

Het nieuwe SkinDream beddengoed is speciaal ontworpen om zweet snel op te nemen en af te voeren. De unieke vochtregulerende eigenschappen zorgen er voor dat uw huid tijdens de nacht koel en droog blijft.

Gewoon beddengoed tegen nachtzweten neemt vocht op. Echter als u door blijft zweten is het de stof op een bepaald moment “vol” en blijft het de rest van de nacht klam en nat. Niet bij SkinDream beddengoed! SkinDream maakt gebruik van unieke materialen die het vocht juist wegvoeren van het lichaam, zonder dat het zweet zich in het materiaal kan ophopen. Hierdoor blijft uw huid veel langer droog – ook bij aanhoudend zweten.

 

Probeer nu ook dit revolutionaire nieuwe product, voor het eerst beschikbaar op de Nederlandse markt!

” Het is voor mij onbegrijpelijk, maar de sloop wordt gewoon niet nat bij een opvlieger!”
Nancy
, auteur “Hot flash and the gang”

Kussensloop

Een groot gedeelte van de warmte verlaat uw lichaam via het hoofd. Veel mensen zweten dan ook veel op hun hoofd en liggen ‘s nachts op een nat kussen. Nat haar houdt u wakker en kan ook leiden tot een stijve nek de volgende morgen. SkinDream kussenslopen absorberen het zweet, verspreiden het vocht snel en voeren het af van uw hoofdhuid. Hierdoor blijft uw hoofd en haar droger en kunt u lekker doorslapen.

Dekbedovertrek

Het SkinDream dekbedovertrek is een enkel-laags product dat de unieke SkinDream werking naar uw dekbed overbrengt. Het gladde en comfortabele overtrek absorbeert uw zweet en verspreidt het efficiënt, waardoor het gemakkelijk wordt opgenomen door uw ventilerende en ademende dekbed. Het effect is dat uw huid koel en droog blijft en u ongestoord geniet van een weldadige nachtrust.

Ademend hoeslaken en molton

Het SkinDream ademend hoeslaken en molton maakt uw beddengoed-set compleet. SkinDream hoeslakens bestaan uit twee componenten: de speciale open molton spant u eerst om uw matras heen. Daaroverheen komt het hoeslaken dat gemaakt is van het fijne gladde en vocht-absorberende tricot. Uw zweet wordt efficiënt opgenomen door het hoeslaken en direct door de ventilerende molton afgevoerd. Hierdoor blijft de huid koel en droog.

De unieke voordelen van SkinDream:

Vochtregulerend

SkinDream producten nemen zweet makkelijk op en zorgen er voor dat vocht snel van uw huid wordt weggevoerd. Dit houdt uw huid droog.

Verkoelend

De snelle verdamping van vocht in het SkinDream textiel heeft een verkoelend effect. Hierdoor blijft uw huid op een aangename temperatuur.

Ademend

Door de dikkere buitenlaag van SkinDream textiel is lucht doorstroming mogelijk. Uw huid kan zo blijven ademen en wordt niet benauwd.

Ultra-zacht

SkinDream textiel heeft een ultra-gladde binnenlaag. Dit vermindert de wrijving op uw huid en voelt heerlijk zacht aan.

” SkinDream neem ik nu overal mee naar toe, zelfs op trainingskamp”
Dylan van Baarle
, professioneel wielrenner”

Het geheim van SkinDream

Veel nachtkleding en beddengoed is gemaakt van materialen die vocht absorberen (katoen, bamboe, etc). Het probleem is echter dat deze materialen na enige tijd verzadigd raken, “vol zijn”. Hierdoor blijven ze kletsnat en hebben ze geen effect meer. Bij fors nachtzweten is een andere oplossing nodig

 

SkinDream is uniek omdat het zodanig ontworpen is dat het vocht niet in het materiaal wordt vastgehouden, maar direct wordt afgevoerd. Weg van uw huid, zodat u ongestoord verder kunt slapen!

SkinDream regelt het klimaat op uw huid

Het innovatieve textiel materiaal, waarop SkinDream gebaseerd is, absorbeert zweet en warmte vanaf de huid. Het zorgt voor een voortdurende circulatie van lucht door de stof. Hierdoor wordt vocht continu opgenomen en van de huid weggevoerd. Het resultaat is een weldadig koel en droog effect op uw huid.

SkinDream textiel bestaat uit twee lagen.

De beide lagen zijn optimaal op elkaar afgestemd om een maximale werking te verkrijgen.

De buitenste laag ligt direct tegen de huid aan. Deze laag voelt glad, zacht en koel aan en neemt snel vocht op. Het vocht verspreidt zich makkelijk door deze eerste laag waardoor het sneller kan verdampen en de huid weer droog aan voelt. Ook zorgt deze gladde laag voor minder wrijving en daardoor voelt deze heerlijk zacht aan.

 

De binnenste laag is een dikkere stof met een open structuur waardoor er lucht doorheen kan stromen. Door deze ventilerende werking wordt het vocht snel uit de eerste laag afgevoerd en verdampt het. Dit zorgt voor een verkoelend effect.

” Het SkinDream beddengoed blijft bij een hypo helemaal droog”, Rian, diabetes patiënt

Oorzaken nachtzweten | SkinBreeze biedt u inzicht en een oplossing

Afgeleid van innovatief medisch textiel tegen doorligwonden

De SkinBreeze textiel technologie, waarop het beddengoed van SkinDream is gebaseerd, is origineel ontwikkeld om te helpen bij het voorkomen van doorligwonden. Al snel bleek dat de eigenschappen van dit textiel ook enorm goed helpen om de nadelen van nachtzweten te verminderen. Om deze reden is de speciale SkinDream beddengoed-lijn ontwikkeld.

Ervaringen met SkinDream:

Rian Janssen is 51 jaar en al vanaf 9 jaar Diabetespatiënt. Door de hevige hypo’s heeft Rian erg veel last van nachtzweten. Hierdoor raakt haar beddengoed volledig doorweekt. Sinds enkele weken slaapt Rian met de SkinDream testproducten waardoor haar slaap is verbeterd. Rian vertelt over haar leven met diabetes en haar ervaring met SkinDream. ...

Dylan van Baarle, professioneel wielrenner bij team INEOS Grenadiers, is enthousiast gebruiker van SkinDream beddengoed producten tegen nachtzweten. In een eerder interview liet Dylan weten veel last te hebben van nachtzweten. Terwijl een goede nachtrust voor een topsporter juist van groot belang is. Samen met Dylan blikken we kort terug op een aantal belangrijke momenten van afgelopen jaar en hoe SkinDream heeft bijgedragen aan zijn nachtrust....

De testfase van de SkinDream beddengoed producten is een belangrijk onderdeel van het ontwikkelingsproces. In mei zijn verschillende testslapers van start gegaan met het testen van SkinDream kussenslopen. Nancy van de Ruit, schrijfster van het boek “De overgang: meer dan een Hot Flash” en eigenaar van Facebook community “Hot Flash & The Gang” was één van de testpersonen. Lees het verhaal over Nancy en over haar slaapervaring met de SkinDream kussenslopen....

Nancy van de Ruit

schrijfster van het boek “De overgang: meer dan een Hot Flash” en eigenaar van Facebook community “Hot Flash & The Gang”

 

Het viel mij direct op hoe koel en glad het kussensloop aanvoelt, waardoor het plekje waarop je ligt een aangename temperatuur aanneemt en niet gaat broeien.”  Nancy heeft in de test periode – en daarna! – verrassend goed geslapen. Ze wordt minder vaak wakker dan voorheen en ook beter uitgerust wakker.

Lees Nancy's verhaal
Dylan van Baarle

professioneel wielrenner bij Team INEOS Grenadiers

 

Nachtzweten komt regelmatig voor bij topsporters – als gevolg van de enorme intensieve inspanningen gedurende de dag. Terwijl een goede nachtrust voor deze groep juist van groot belang is om de volgende dag ook weer goed te presteren. Dylan reageerde gelijk enthousiast toen hem gevraagd werd het SkinDream beddengoed te testen, en met succes!

 

“Een goede nachtrust is essentieel voor mijn herstel. Het helpt mij om de dag erna weer op en top te presteren. Wanneer ik minder goed slaap en dit houdt een aantal dagen aan, is dit duidelijk merkbaar in een grote race. De SkinDream producten neem ik daarom nu overal mee naar toe, zelfs op trainingskamp. Het voelt gewoon goed en ik slaap helemaal top!”

Lees Dylan's verhaal
Rian Janssen

Rian is al vanaf 9 jaar Diabetespatiënt. Door de hevige hypo’s heeft zij veel last van nachtzweten.

 

“Na een hypo zijn mijn kussen, hoeslaken en dekbedovertrek helemaal nat en hierdoor krijg ik het ontzettend koud. Tot voor kort gebruikte ik een molton van katoen en polyester en een hoeslaken van jersey. Sinds kort gebruik ik de beddengoed producten van SkinDream en na een hevige zweetbui blijven mijn kussensloop en hoeslaken helemaal droog!”

Lees Rian's verhaal
Ga naar de webshop voor een betere nachtrust!