fbpx

De SkinBreeze technologie

houdt uw huid koel en droog

SkinBreeze is een nieuwe textiel technologie die het microklimaat van de huid zo goed mogelijk houdt. Het microklimaat op de huid is een combinatie van temperatuur en vochtigheid.

SkinBreeze textiel bestaat uit meerdere lagen die samen helpen om de huid koel en droog te houden. Ook verlaagt het de wrijving op de huid en helpt het de druk te verdelen. De binnen en buitenlagen zijn met zorg op elkaar afgestemd en kunnen per toepassing verschillen.

© Onze SkinBreeze technologie is met een octrooi beschermd.

Werking en voordelen SkinBreeze Textiel

De buitenste laag

De buitenste laag ligt direct tegen de huid aan. Deze laag voelt glad, zacht en koel aan en neemt snel vocht op. Het vocht verspreid zich makkelijk door deze eerste laag waardoor het sneller kan verdampen en de huid weer droog aan voelt. Ook zorgt deze gladde laag voor minder wrijving op de huid.

De binnenste laag

De binnenste laag is een dikkere stof met een open structuur waardoor er lucht doorheen kan stromen. Door deze ventilerende werking wordt het vocht snel uit de eerste laag afgevoerd en verdampt. Dit zorgt voor een verkoelend effect. Verder zorgt deze laag ervoor dat de druk op de huid beter verdeeld wordt.

De voordelen van SkinBreeze

Vochtregulerend

Verkoelend

Glad en zacht

Druk verlagend

Team SkinBreeze

Ons team bestaat uit bedreven en gedreven vakmensen uit heel Nederland. Binnen ons team zijn we gelijkwaardig en blijven wij elkaar uitdagen. Maak kennis met ons complete team via de button hieronder.

Samen ontwikkelen wij textielproducten die de huid koesteren en beschermen. Met behulp van onze unieke textielsoort willen we verschillende mensen helpen, waaronder patiënten met een verhoogde kans op doorligwonden en mensen die last hebben van nachtzweten.
Maak kennis met het team
01_Leo-Smit_mede-oprichter-SkinBreeze
Leo Smit
Mede-oprichter
02_Ellen-Geerdink_mede-oprichter-SkinBreeze
Ellen Geerdink
Mede-oprichter
02_Wendy-Mertens_medewerker-SkinBreeze
Wendy Mertens
Marketingcommunicatie
04_Patricia-van-Weenen_medewerker-SkinBreeze
Patricia van Weenen
Productontwikkeling

Vraag hier uw gratis testproduct aan

De eerste reacties op de testversies van ons SkinBreeze beddengoed zijn positief! Omdat we binnenkort willen starten met de productie van het beddengoed willen we graag meer feedback op onze producten. Hiervoor hebben wij u nodig! Wilt u meewerken aan de ontwikkeling en verbetering van het SkinBreeze textiel? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan contact met u op.

   

   

   

   


   


   
   

  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

  Wij houden u via de mail op de hoogte van de laatste ontwikkeling.

  Volg ons op de socials

  Hier plaatsen wij regelmatig berichten over onze ontwikkelingen.

  Heeft u een vraag?

  Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen u zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.