fbpx

SkinDream

Onbezorgd Verzorgend

SkinDream beddengoed helpt u aan een goede nachtrust. SkinDream houdt uw huid gedurende de nacht koel en droog. Het speciale textiel zorgt voor een optimale afvoer van zweet en voelt zijdezacht aan. Verwen uzelf met SkinDream!

Nachtelijk zweten

Bij overmatig zweten tijdens de slaap kan uw nachtrust verstoord worden. SkinDream textiel helpt de huid koel en droog te houden door zweet direct op te nemen en…

Verder lezen

Oorzaken

Ontstekingen, infecties, gebruik van bepaalde medicijnen, diabetes en kanker (bijvoorbeeld leukemie) kunnen allemaal oorzaken zijn van nachtelijk zweten. Verder kan…

Verder lezen

Oplossingen

Nachtzweten is vaak niet helemaal te voorkomen maar er zijn wel mogelijkheden om de klachten te verlichten en de nachtrust te verbeteren. Mogelijke oplossingen zijn…

Verder lezen

Meer over SkinDream beddengoed 

Herkent u dat? Vermoeid wakker worden met weinig energie om de dag te beginnen? Eén derde van de volwassen Nederlanders heeft wel eens slaapproblemen. Een enkele keer is niet erg, maar blijvend te weinig of slecht slapen is niet goed voor ons lichaam......

Blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen omtrent SkinDream en haar producten!

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u via de mail op de hoogte van de laatste ontwikkeling.

Volg ons op de socials

Hier plaatsen wij regelmatig berichten over onze ontwikkelingen.

Heeft u een vraag?

Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen u zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

   
   

   
   

   

   

   

   

  Nachtelijk zweten verhelpen?

  Vraag hier uw testproduct aan

  De eerste reacties op de testversies van ons SkinDream beddengoed zijn positief! Omdat we binnenkort willen starten met de productie van het beddengoed willen we graag meer feedback op onze producten. Hiervoor hebben wij u nodig! Wilt u meewerken aan de ontwikkeling en verbetering van het SkinDream textiel? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan contact met u op.

    

    

    

    


    


    
    

   Nachtelijk zweten

   Een vervelende ervaring

   Nachtelijk zweten kan een medische of hormonale oorzaak hebben maar kan ook veroorzaakt worden door leefstijl en slaapgewoontes. Het lichaam denkt dat het oververhit is en gaat er alles aan doen om afkoeling mogelijk te maken. De bloedvaten verwijden zich en de zweetklieren worden geopend. Het hart begint dan sneller te kloppen en pompt het bloed naar het hoofd. U krijgt eerst een warm, rood hoofd en begint vervolgens te zweten. dit proces kan de nachtrust verstoren.

   In 24 uur produceert een mens gemiddeld tussen de 100 en 800 ml zweet. Afhankelijk van de omstandigheden, zoals het weer en lichamelijke inspanning, kunt u meer of minder transpireren. Nachtelijk zweten kan voor veel ellende zorgen. In sommige gevallen kan nachtzweten zo ernstig zijn dat mensen midden in de nacht hun beddengoed en nachtkleding moeten verwisselen.

   Zo’n verstoorde nachtrust helpt niet om gezond en fit te blijven.

   Nachtelijk zweten verhelpen

   Een nachtelijke transpiratie aanval kan de nachtrust enorm verstoren. Dit geeft een vermoeid gevoel gedurende dag. Aan nachtelijke transpiratie is echter wel iets te doen. Het gebruik van het juiste bedtextiel kan verlichting geven en de overlast van het nachtelijk zweten verminderen.

   SkinDream textiel helpt de huid koel en droog te houden door zweet direct op te nemen en te verspreiden. Ook ventileert het textiel waardoor de verdamping van het vocht in de stof versnelt. Hierdoor raken, ondanks het nachtelijk zweten, de lakens minder snel doorweekt en blijft uw huid langer droog. SkinDream textiel biedt u daardoor comfort en een betere nachtrust.

   Oplossingen op een rijtje