fbpx

Wilt u SkinDream beddengoed ontdekken?

We hebben verschillende producten tegen nachtzweten en voor een comfortabele nachtrust.

Iedereen verdient comfort

SkinBreeze biedt een unieke textielsoort

SkinBreeze richt zich op de ontwikkeling van textielproducten die de huid koesteren en beschermen. Zo hebben wij een textielsoort uitgevonden die dé uitkomst biedt voor mensen die last hebben van doorligwonden of nachtelijk transpireren. Binnenkort brengen wij ons beddengoed tegen de ongemakken van nachtzweten op de markt. Verder werken wij dit jaar ook aan de ontwikkeling van producten die doorligwonden helpen voorkomen.

Meer informatie
Werking en voordelen SkinBreeze Textiel

De werking van de SkinBreeze technologie: regulering van het microklimaat.

SkinBreeze textiel

Een unieke samenstelling

Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaken van nachtzweten en doorligwonden ontwikkelden Leo Smit en Ellen Geerdink een unieke textielsoort. Dankzij de gelaagde samenstelling biedt SkinBreeze textiel een aantal waardevolle voordelen. Nieuwsgierig? Vraag hieronder meer informatie of een testproduct aan.

De voordelen van SkinBreeze

Vochtregulerend

SkinBreeze textiel neemt zweet makkelijk op en zorgt dat vocht snel verdampt. Dit helpt uw huid koel en droog te houden.

Verkoelend

Door de snelle verdamping van vocht uit SkinBreeze textiel koelt uw huid snel af wanneer dit nodig is. Hierdoor blijft uw huid op een aangename temperatuur.

Ademend

Door de dikkere buitenlaag van SkinBreeze textiel is lucht doorstroming in de stof mogelijk. Uw huid kan zo blijven ademen en wordt niet benauwd.

Glad en zacht

SkinBreeze textiel heeft een gladde binnenlaag die zacht aanvoelt. De wrijving op uw huid wordt hierdoor verminderd.

Druk verlagend

Door de dikkere buitenlaag van SkinBreeze textiel wordt de druk op uw huid beter verdeeld. Hierdoor is de voelbare druk op uw huid lager.

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u via de mail op de hoogte van de laatste ontwikkeling.

Volg ons op de socials

Hier plaatsen wij regelmatig berichten over onze ontwikkelingen.

Heeft u een vraag?

Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen u zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

   
   

   
   

   

   

   

   

  Interesse?

  Vraag hier uw testproduct aan

  De eerste reacties op de testversies van ons SkinBreeze beddengoed zijn positief! Omdat we binnenkort willen starten met de productie van het beddengoed willen we graag meer feedback op onze producten. Hiervoor hebben wij u nodig! Wilt u meewerken aan de ontwikkeling en verbetering van het SkinBreeze textiel? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan contact met u op.