fbpx

Maak kennis met Team SkinBreeze

Ons team bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde mensen uit heel Nederland. Binnen ons team zijn we gelijkwaardig en blijven wij elkaar uitdagen om te blijven leren. Samen ontwikkelen wij textielproducten die de huid koesteren en beschermen.

Met behulp van onze unieke textielsoort willen we verschillende mensen helpen, waaronder patiënten met een verhoogde kans op doorligwonden en mensen die last hebben van nachtzweten.

Graag stellen wij ons aan u voor:

Leo Smit | Oprichter SkinBreeze

Leo Smit

Mede-oprichter & product ontwikkeling

Tijdens mijn werk als innovatie adviseur ben ik in aanraking gekomen met het probleem van doorligwonden. Dit heeft mij op het idee gebracht een speciaal textiel te ontwikkelen om dit probleem te bestrijden. Met als resultaat… onze SkinBreeze startup!

Al snel ontdekten we dat mensen die last hebben van nachtelijk zweten ook baat kunnen hebben bij ons product. Ik vind het fantastisch om, samen met het hele team, deze producten verder te ontwikkelen en hiermee mensen te helpen hun huid in een goede conditie te houden!

Ellen Geerdink | Mede-oprichter SkinBreeze

Ellen Geerdink

Mede-oprichter & algemeen management

Als consultant, manager en marketeer heb ik in veel commerciële rollen gewerkt. Dan komt het moment dat je een nieuwe weg in wilt slaan. Het avontuur om een eigen onderneming te starten en echt iets te betekenen voor de mensen om mij heen, is met SkinBreeze werkelijkheid geworden.

Ik ben zelf veel in ziekenhuizen geweest met huidproblemen en weet als geen ander hoe belangrijk een goede huidconditie is. Met SkinBreeze wil ik graag bijdragen aan de strijd tegen doorligwonden, de ongemakken van nachtzweten en mensen helpen hun huid gezond te houden.

Patricia van Weenen | Team SkinBreeze

Patricia van Weenen

Productontwikkeling

Na jarenlang bij grote internationale kledingbedrijven te hebben gewerkt, ben ik op het punt gekomen waarbij ik graag iets voor andere mensen wil betekenen. Toen ik Leo een paar jaar geleden ontmoette was ik direct enthousiast over dit mooie concept. Met veel plezier deel ik dan ook mijn kennis en ervaring bij de ontwikkeling van de SkinBreeze producten.

De voordelen van SkinBreeze

Vochtregulerend

Verkoelend

Glad en zacht

Druk verlagend