fbpx

Oorzaken nachtzweten

SkinDream biedt inzicht

Veel mensen hebben ‘s nachts last van overmatig zweten. Soms zo erg dat nachtkleding en/of beddengoed gedurende de nacht vervangen moet worden. Dit kan een slaaptekort veroorzaken. Er zijn verschillende oorzaken van overmatig nachtzweten. Er kunnen medische of hormonale factoren in het spel zijn, maar ook leefstijl en slaapgewoontes spelen mee.

Medische / hormonale oorzaken

Ontstekingen, infecties, gebruik van bepaalde medicijnen, diabetes en kanker (bijvoorbeeld leukemie) kunnen allemaal oorzaken zijn van nachtzweten. Verder kan bij vrouwen een recente zwangerschap of de overgang aanleiding geven tot nachtzweten. Bij aanhoudend nachtelijk zweten, zeker als er ook andere symptomen zoals koorts, gewichtsverlies en vermoeidheid zijn, is het belangrijk om een arts te raadplegen.

Oorzaken nachtzweten | SkinBreeze biedt u inzicht en een oplossing
Oorzaken nachtzweten? SkinBreeze biedt inzicht én een oplossing!

Leefstijl en slaapgewoontes

Leefstijl en slaapgewoontes kunnen ook een belangrijke rol spelen bij nachtzweten. Voorbeelden hiervan zijn lichamelijke inspanning vlak voor het slapen, een te warme slaapkamer, of te weinig ventilatie. Ook kan nachtzweten ontstaan door het nuttigen van bepaalde voeding of drank, zoals bij het drinken van koffie en alcohol, of het eten van pittig voedsel.

Het is belangrijk om bij aanhoudende problemen een huisarts te raadplegen. Daarnaast is er een aantal zaken die zelf gedaan kunnen worden, om de effecten te verminderen en de nachtrust te verbeteren.

Wilt u SkinDream beddengoed  bestellen?

In onze webshop vindt u verschillende producten tegen nachtzweten en voor een comfortabele nachtrust.

Een oplossing voor nachtzweten uitproberen?

Indien u qua leefstijl en/of voeding zelf iets kunt doen tegen nachtzweten, raden we u vanzelfsprekend aan dit allereerst te proberen. Blijft u last houden van nachtzweten? Dan kan SkinDream textiel u de uitkomst bieden. Binnenkort gaan wij starten met de productie. Hiervoor willen we graag meer feedback vergaren. Wilt u meewerken aan de ontwikkeling en verbetering van het SkinDream textiel? Vul dan onderstaand formulier in.

Blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen omtrent SkinBreeze en haar producten!

Vraag hier uw testproduct aan

   

   
   

   

   

   
   

  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

  Wij houden u via de mail op de hoogte van de laatste ontwikkeling.

  Volg ons op de socials

  Hier plaatsen wij regelmatig berichten over onze ontwikkelingen.

  Heeft u een vraag?

  Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen u zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

    
    
    
    
    

    
    

    

   De voordelen van SkinDream

   Vochtregulerend

   Verkoelend

   Glad en zacht

   Druk verlagend