fbpx

Wielrenner van Baarle enthousiast over SkinDream kussensloop

Wielrenner van Baarle enthousiast over SkinDream kussensloop

Professioneel wielrenner Dylan van Baarle is enthousiast over de SkinDream kussensloop tegen nachtzweten. In de afgelopen maanden hebben verschillende mensen de SkinDream kussensloop tegen nachtzweten getest. Zo ook Dylan van Baarle, 28 jaar en professioneel wielrenner voor Team INEOS Grenadiers. In 2019 werd hij eindwinnaar van de Herald Sun tour en won hij de slotetappe van het Critérium de Dauphiné. Nachtzweten komt regelmatig voor bij topsporters. Terwijl een goede nachtrust voor deze groep juist van groot belang is. Dylan reageerde dan ook gelijk enthousiast toen hem gevraagd werd de SkinDream kussensloop te testen, en met succes!

Wil u net zo lekker slapen als Dylan?

Klik dan hier!

Hoe vaak per week/maand heb je last van nachtzweten?
Vooral in de zomer heb ik last van nachtzweten. Ik woon sinds twee jaar in Monaco en de nachten kunnen daar ontzettend warm zijn. Als ik begin te zweten, dan is het over mijn hele lichaam. Gelukkig is dit niet elke nacht het geval. Het wisselt een beetje. In de winter heb ik minder last van nachtelijk transpireren.

Welke hinder ondervind jij van nachtzweten?
Het meest vervelende vind ik doorweekt beddengoed en het regelmatig wakker worden. Zolang het bij één nacht blijft, is het nog te doen, maar bij meerdere nachten is het wel een probleem want dan kan het invloed hebben op mijn functioneren overdag. Voor een topsporter is het immers zeer belangrijk om goed te rusten en slapen zodat je overdag kunt presteren.

Wat is jouw ervaring met de twee SkinDream test kussenslopen?
Over kussensloop nr. 1 ben ik erg positief! Daar waar mijn eigen kussensloop nat wordt, blijft de SkinDream kussensloop koel en droog. Echt een verademing! Over kussensloop nr. 2 ben ik minder enthousiast. Het voelde warm aan en ik heb er daarom maar een paar nachten op geslapen.

Zou jij de SkinDream kussensloop adviseren aan andere mensen die veel hinder ondervinden van nachtzweten?
Ja absoluut! Momenteel ben ik op trainingskamp in de Zuid-Franse Alpen en de kussensloop heb ik meegenomen. Ik ben ook erg benieuwd naar het SkinDream hoeslaken. Zoals ik al zei, transpireer ik tijdens het nachtzweten over mijn hele lijf, dus het SkinDream hoeslaken is erg welkom.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.