fbpx

Klantenservice

Bestellen & Levering

De verzending van brievenbuspakketjes of grotere pakketten wordt gedaan via PostNL.

Alle bestellingen boven €75,- worden gratis bij u thuisbezorgd in Nederland.

 

Nadat wij uw bestelling ontvangen hebben sturen wij u een e-mail waarin wij uw bestelling bevestigen.

 

Verzendkosten NL:

Brievenbuspakketjes; € 4.51

Grotere pakketten; € 6,95

 

Heeft het verzenden van uw pakket haast en wilt u het ophalen in Deventer? Stuur dan een mail naar: welkom@skinbreeze.nl

Betalen

Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.  U kunt gemakkelijk, snel en veilig betalen via iDeal (alleen Nederland), Creditcard , Klarna betaal later, Bancontact en SOFORT Banking.

Er zijn geen kosten verbonden aan de betaalmethodes. Informatie over het retourneren van uw pakket kunt u vinden in onze algemene voorwaarden.

Mocht u problemen hebben met betalen, stuur even een mail naar welkom@skinbreeze.nl dan zullen wij u hierbij helpen.

Heeft u een kortingscode of giftcard? Deze code kunt u deze invullen in het daarvoor bestemde veld op de laatste pagina voor het afrekenen.

Omruilen of retourneren

Wanneer u bij SkinBreeze B.V. een aankoop doet heeft u 14 dagen bedenktijd om uw product terug te sturen. Een voorwaarde hiervoor is dat het product niet beslapen is en geen gebruikssporen vertoont. Het product hoort in oorspronkelijke en onbeschadigde staat te verkeren. Neem contact met ons op via welkom@skinbreeze.nl. U krijgt dan instructies wat te doen. Na annulering van uw bestelling kunt u het product terugsturen en storten wij het aankoopbedrag en de eerder betaalde verzendkosten z.s.m. doch uiterlijk binnen 14 dagen terug op uw rekening. Retourneer uw producten voor zover mogelijk in de originele verpakking. De kosten voor retour van u thuis naar onze webwinkel zijn voor uw eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

 

Is er iets mis met uw aankoop, zoals een fabrieksfout? Geen probleem, u kunt uw pakket dan kosteloos retourneren. Een voorwaarde hiervoor is dat het product niet beslapen is en geen gebruikssporen vertoont. Het product hoort in oorspronkelijke staat te verkeren. Neem hiervoor contact met ons op via welkom@skinbreeze.nl. Retourneer uw producten voor zover mogelijk in de originele verpakking. U kunt uw pakket sturen naar:

 

SkinBreeze B.V.

Brinkgreverweg 113

7415 CG Deventer

Nederland

Tijd om te bezorgen

We doen ons best om orders te bezorgen in 1 tot 3 werkdagen. Stuur ons een mail naar welkom@skinbreeze.nl als uw de precieze datum van de levering van uw bestelling wilt weten.

Klachten

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over onze producten en of dienstverlening. Wij willen u graag verder helpen en een gewenste oplossing bieden. U kunt ons mailen op: welkom@skinbreeze.nl

Wij zullen uw klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.

Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.