Oplossingen nachtzweten

SkinBreeze biedt inzichten & uitkomsten

Nachtzweten is vaak niet helemaal te voorkomen maar er zijn wel mogelijkheden om de klachten te verlichten en de nachtrust te verbeteren.

 

  • Slaap in een koele en goed geventileerde slaapkamer, bij voorkeur met open raam. Dit zorgt voor de aanvoer van frisse en droge lucht waardoor zweet makkelijker verdampt.

 

  • Vermijd het gebruik van traagschuim-matrassen. Deze matrassen zijn sterk isolerend en stoppen de ventilatie rondom het lichaam.
    Slaap zonder nachtkleding. Hierdoor kan het vocht beter door het beddengoed opgenomen worden en vermindert het natte en plakkerige gevoel.

 

  • Nuttig geen alcohol, cafeïne en pittig voedsel ‘s avonds. Deze stoken het lichaam op waardoor u eerder zal zweten.

 

  • Kies met zorg het juiste beddengoed. Goed beddengoed absorbeert het zweet en voert het af. Dit houdt de huid langer droog. Pas op met beddengoed van bepaalde natuurlijke materialen die alleen veel vocht opnemen. Deze stoffen hebben maar een tijdelijk effect. Wanneer het textiel zelf verzadigd is, kan er niet meer zweet opgenomen worden en heeft het juist een omgekeerde werking!

 

Er zijn dus meerdere oplossingen voor nachtzweten. Bij aanhoudend nachtelijk zweten, zeker als er ook andere symptomen zoals koorts, gewichtsverlies en vermoeidheid zijn, is het zeer belangrijk om een arts te raadplegen!

De voordelen van SkinBreeze textiel

Vochtregulerend

SkinBreeze textiel neemt zweet makkelijk op en zorgt dat vocht snel verdampt. Dit helpt uw huid koel en droog te houden.

Verkoelend

Door de snelle verdamping van vocht uit SkinBreeze textiel koelt uw huid af wanneer dit nodig is en blijft uw huid op een aangename temperatuur.

Ademend

Door de dikkere buitenlaag van SkinBreeze textiel is lucht doorstroming in de stof mogelijk. Uw huid kan zo blijven ademen en wordt niet benauwd.

Glad en zacht

SkinBreeze textiel heeft een gladde binnenlaag die zacht aanvoelt. De wrijving op uw huid wordt hierdoor verminderd.

Druk verlagend

Door de dikkere buitenlaag van SkinBreeze textiel wordt de druk op uw huid beter verdeeld. Hierdoor is de voelbare druk op uw huid lager.

Een oplossing voor nachtzweten uitproberen?

Indien u qua leefstijl en/of voeding zelf iets kunt doen tegen nachtzweten, raden we u vanzelfsprekend aan dit allereerst te proberen. Blijft u last houden van nachtzweten? Dan kan SkinBreeze textiel u de uitkomst bieden. Binnenkort gaan wij de eerste versie van het SkinBreeze beddengoed testen. Wilt u meewerken aan de ontwikkeling en verbetering van het SkinBreeze textiel? Vul dan onderstaand formulier in.

Vraag hier uw testproduct aan

 

 
 

 

 

 
 

De voordelen van SkinBreeze

Vochtregulerend

Verkoelend

Glad en zacht

Druk verlagend