fbpx

Oplossingen nachtzweten

SkinDream biedt inzichten & uitkomsten

Nachtzweten is vaak niet helemaal te voorkomen maar er zijn wel mogelijkheden om de klachten te verlichten en de nachtrust te verbeteren

 • Slaap in een koele en goed geventileerde slaapkamer, bij voorkeur met open raam. Dit zorgt voor de aanvoer van frisse en droge lucht waardoor zweet makkelijker verdampt.
 • Vermijd het gebruik van traagschuim-matrassen. Deze matrassen zijn sterk isolerend en stoppen de ventilatie rondom het lichaam.
 • Slaap zonder nachtkleding. Hierdoor kan het vocht beter door het beddengoed opgenomen worden en vermindert het natte en plakkerige gevoel.
 • Nuttig geen alcohol, cafeïne en pittig voedsel ‘s avonds. Deze stoken het lichaam op waardoor u eerder zal zweten.
 • Kies met zorg het juiste beddengoed. Goed beddengoed absorbeert het zweet en voert het af. Dit houdt de huid langer droog. Pas op met beddengoed van bepaalde natuurlijke materialen die alleen veel vocht opnemen. Deze stoffen hebben maar een tijdelijk effect. Wanneer het textiel zelf verzadigd is, kan er niet meer zweet opgenomen worden en heeft het juist een omgekeerde werking!

SkinDream textiel helpt de huid koel en droog te houden door zweet direct op te nemen en te verspreiden. Ook ventileert het textiel waardoor de verdamping van het vocht in de stof versnelt. Hierdoor raken de lakens minder snel doorweekt en blijft uw huid langer droog. SkinDream textiel biedt u daardoor comfort en een betere nachtrust.

De voordelen van SkinDream textiel

Vochtregulerend

SkinDream textiel neemt zweet makkelijk op en zorgt dat vocht snel verdampt. Dit helpt uw huid koel en droog te houden.

Verkoelend

Door de snelle verdamping van vocht uit SkinDream textiel koelt uw huid af wanneer dit nodig is en blijft uw huid op een aangename temperatuur.

Ademend

Door de dikkere buitenlaag van SkinDream textiel is lucht doorstroming in de stof mogelijk. Uw huid kan zo blijven ademen en wordt niet benauwd.

Glad en zacht

SkinDream textiel heeft een gladde binnenlaag die zacht aanvoelt. De wrijving op uw huid wordt hierdoor verminderd.

Druk verlagend

Door de dikkere buitenlaag van SkinDream textiel wordt de druk op uw huid beter verdeeld. Hierdoor is de voelbare druk op uw huid lager.

Wilt u SkinDream beddengoed  bestellen?

In onze webshop vindt u verschillende producten tegen nachtzweten en voor een comfortabele nachtrust.

Een oplossing voor nachtzweten uitproberen?

Indien u qua leefstijl en/of voeding zelf iets kunt doen tegen nachtzweten, raden we u vanzelfsprekend aan dit allereerst te proberen. Blijft u last houden van nachtzweten? Dan kan SkinDream textiel u de uitkomst bieden. Binnenkort gaan wij beginnen met de productie, hiervoor willen we graag meer feedback op onze producten. Wilt u meewerken aan de ontwikkeling en verbetering van het SkinDream textiel? Vul dan onderstaand formulier in.

Blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen omtrent SkinBreeze en haar producten!

Vraag hier uw testproduct aan

   

   
   

   

   

   
   

  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

  Wij houden u via de mail op de hoogte van de laatste ontwikkeling.

  Volg ons op de socials

  Hier plaatsen wij regelmatig berichten over onze ontwikkelingen.

  Heeft u een vraag?

  Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen u zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

    
    
    
    
    

    
    

    

   De voordelen van SkinDream

   Vochtregulerend

   Verkoelend

   Glad en zacht

   Druk verlagend