fbpx

SkinDream beddengoed tegen nachtzweten, nu beschikbaar!

SkinBreeze is een crowdfunding actie begonnen op Kickstarter.com. Met deze actie kunt u bijdragen aan de eerste productie van ons SkinDream beddengoed om hinder van nachtzweten tegen te gaan. Als tegenprestatie krijgt u de eerste SkinDream producten tegen een sterk gereduceerd tarief. Deze ontvangt u zodra de producten klaar zijn. U kunt de crowdfunding zien als een soort voorverkoop (pre-sale) van het SkinDream beddengoed.

Maak SkinDream werkelijkheid

En profiteer van een gereduceerd tarief!

Met uw hulp kunnen wij de SkinDream producten werkelijkheid maken. Uw bijdrage wordt gebruikt om een deel van de productie van de producten te financieren. Wij streven ernaar om de producten in december te leveren.

Niet bekend met Kickstarter? Wij hebben hieronder de benodigde stappen uitgeschreven. De Kickstarter pagina is alleen in het Engels beschikbaar, vandaar dat wij u op deze pagina graag in het Nederlands van alle informatie verschaffen.

Wilt u de productie van SkinDream beddengoed steunen of SkinDream producten bestellen in de voorverkoop?

SkinDream producten steunen of bestellen

Volg dan onderstaande stappen:

1. Klik op deze link om naar de kickstarterpagina te gaan.

2. Klik op de groene knop met “Back this project”.

3. Kies het product dat u wilt bestellen.

4. Kies bij shipping destination het land waar u woont. De verzendkosten worden dan automatisch aan het totaal bedrag toegevoegd

5. Klik op “continue”.

6. Maak bij de volgende stap een Kickstarter-account aan, log in op uw bestaande account óf ga verder met uw Facebook-account. 

7. Vul uw creditcardgegevens en postcode in en klik op Pledge.

8. U ontvangt nu een bevestigingsmail. Hierin staat ook wanneer uw bijdrage wordt afgeschreven.

9. Zodra de campagne voorbij is houden wij u op de hoogte van ons proces via het ingevulde emailadres

Heel erg bedankt voor uw steun!

Wij wensen u veel comfortabele nachten op uw nieuwe SkinDream beddengoed.

Veelgestelde vragen

Wat is kickstarter?

Kickstarter.com is een website waarop nieuwe of bestaande bedrijven een inzamelingsactie kunnen opzetten om hun bedrijf te financieren. Het inzamelen van donaties gaat door middel van crowdfunding.

Wat is crowdfunding?

Bij crowdfunding wordt geld verzameld vanuit een groot publiek in plaats van gefinancierd te worden door een investeerder of te lenen bij een bank. Zo werken veel mensen samen aan het bereiken van een gezamenlijk doel.

Waarom gebruikt SkinBreeze een crowdfunding actie?

Het opzetten van het productieproces is kostbaar. Omdat SkinBreeze vóór het verkopen van de producten nog geen inkomen heeft, proberen wij via crowdfunding een startbedrag in te zamelen om de productie van onze SkinDream textielproducten te starten.

Waar wordt uw donatie voor gebruikt?

Met uw bijdrage kunnen wij de productie van de eerste lading bedtextiel starten. Dat betekent dat wij het textiel kunnen produceren en er in een naaiatelier onze mooie SkinDream producten van kunnen maken.

Wat zijn de maten van het beddengoed?
Hoe dienen de producten te worden gewassen?

De voordelen van SkinDream

Vochtregulerend

Verkoelend

Glad en zacht