Nachtzweten verhelpen

Verbeter uw nachtrust met SkinBreeze

Nachtzweten is overmatig zweten tijdens de slaap. Dit kan een medische of hormonale oorzaak hebben, maar kan ook veroorzaakt worden door leefstijl en slaapgewoontes. Nachtzweten verhelpen is mogelijk.

 

Bij overmatig zweten tijdens de slaap kan uw nachtrust verstoord worden. Zwetend wakker worden met doorweekt beddengoed, of het vervangen van nachtkleding midden in de nacht is niet prettig.

 

SkinBreeze textiel helpt de huid koel en droog te houden door zweet direct op te nemen en te verspreiden. Ook ventileert het textiel waardoor de verdamping van het vocht in de stof versnelt. Hierdoor raken de lakens minder snel doorweekt en blijft uw huid langer droog. SkinBreeze textiel biedt u daardoor comfort en een betere nachtrust.

 

Benieuwd hoe SkinBreeze uw comfort kan verhogen en nachtzweten voorkomen? Neem dan contact met ons op en/of vraag hieronder een testproduct aan.

Onze unieke textielsoort is…

Vochtregulerend

SkinBreeze textiel neemt zweet makkelijk op en zorgt dat vocht snel verdampt. Dit helpt uw huid koel en droog te houden.

Verkoelend

Door de snelle verdamping van vocht uit SkinBreeze textiel koelt uw huid af wanneer dit nodig is en blijft uw huid op een aangename temperatuur.

Ademend

Door de dikkere buitenlaag van SkinBreeze textiel is lucht doorstroming in de stof mogelijk. Uw huid kan zo blijven ademen en wordt niet benauwd.

Ook nachtzweten verhelpen met SkinBreeze?

Binnenkort zullen wij de eerste versie van het SkinBreeze beddengoed gaan testen. Hier hebben wij u voor nodig! Wilt u meewerken aan de ontwikkeling en verbetering van het SkinBreeze textiel? Vul dan onderstaand formulier in. Wij zullen contact met u opnemen zodra de producten klaar zijn om te testen.

Vraag hier uw testproduct aan