Nachtelijk zweten

Bij overmatig zweten tijdens de slaap kan uw nachtrust verstoord worden. SkinBreeze textiel helpt de huid koel en droog te houden door zweet direct op te nemen en…

Verder lezen

Oorzaken

Ontstekingen, infecties, gebruik van bepaalde medicijnen, diabetes en kanker (bijvoorbeeld leukemie) kunnen allemaal oorzaken zijn van nachtelijk zweten. Verder kan…

Verder lezen

Oplossingen

Nachtzweten is vaak niet helemaal te voorkomen maar er zijn wel mogelijkheden om de klachten te verlichten en de nachtrust te verbeteren. Mogelijke oplossingen zijn…

Verder lezen

Klik op één van bovenstaande buttons voor meer informatie of vraag hieronder een mogelijke oplossing voor nachtelijk zweten aan.

Nachtelijk zweten verhelpen?

Vraag hier uw testproduct aan

Binnenkort zullen wij de eerste versie van het SkinBreeze beddengoed gaan testen. Hier hebben wij u voor nodig! Wilt u meewerken aan de ontwikkeling en verbetering van ons textiel? Vul dan onderstaand formulier in. Wij zullen contact met u opnemen zodra de producten klaar zijn om te testen.

 

 
 

 

 

 
 

Nachtelijk zweten

Een vervelende ervaring

 

Nachtelijk zweten kan een medische of hormonale oorzaak hebben, maar kan ook veroorzaakt worden door leefstijl en slaapgewoontes. Het begint met een hart dat als een dolle tekeer gaat. Daardoor pompt het hart sneller bloed naar het hoofd. U krijgt eerst een warm, rood hoofd en u begint te zweten. Het is gelukkig onschuldig, maar het is niet goed voor de nachtrust.

 

In 24 uur produceert een mens gemiddeld tussen de 100 en 800 ml zweet. Afhankelijk van de omstandigheden, zoals het weer en lichamelijke inspanning, kunt u meer of minder transpireren. Nachtelijk zweten kan voor veel ellende zorgen. Iedere nacht uw bed uit, helpt niet om gezond en fit te blijven. Sommige mensen moeten zelfs midden in de nacht hun bed verschonen, douchen en droge kleding aantrekken doordat ze veel last hebben van nachtzweten.

Nachtelijk zweten verhelpen

 

Een nachtelijke transpiratie aanval kan de nachtrust dus enorm verstoren. Dit geeft weer een vermoeid gevoel gedurende dag. Aan nachtelijke transpiratie is echter wel iets te doen. U hoeft dit niet zomaar te ‘ondergaan’. Het gebruik van het juiste bedtextiel geeft al verlichting. Het zal de overlast van het nachtelijk zweten verminderen.

 

SkinBreeze textiel helpt de huid koel en droog te houden door zweet direct op te nemen en te verspreiden. Ook ventileert het textiel waardoor de verdamping van het vocht in de stof versnelt. Hierdoor raken, ondanks het nachtelijk zweten, de lakens minder snel doorweekt en blijft uw huid langer droog. SkinBreeze textiel biedt u daardoor comfort en een betere nachtrust.

Oplossingen op een rijtje